Franks_Pc_Service
Nieuwe Computers op maat 3 jaar garantie

Nieuwe Computers op maatWij leveren u de pc die u wilt, dus helemaal op maat naar uw wensen. Wij bouwen onze computers helemaal voor de volle 100% zelf en gebruiken daarvoor alleen de beste merken als onderdelen. Voor ons staat kwaliteit bovenaan.
Het grote voordeel is dat als er iets kapot mocht gaan wij dit snel kunnen vervangen zodat u weer verder kan en uw garantie natuurlijk gewoon van kracht blijft. Om deze reden zullen wij ook geen merk computers zoals, HP, Dell, Packerd Bell, Medion, Acer of wat dan ook verkopen, omdat we dan afhankelijk worden van andere partijen.
Wij garanderen dat al onze hardware die wij gebruiken in onze "pc op maat" systemen 3 jaar mee moet gaan en daarom krijgt u van ons 3 jaar volledige garantie op de hardware.

Offerte en snel plaatsen


Heeft u interesse in een goede nieuwe computer belt u ons dan gerust voor het maken van een afspraak.
Wij komen dan bij u langs, we bespreken wat er met de nieuwe computer gedaan moet kunnen worden, waar hij komt te staan en wat de extra mogelijkheden zijn.
pcopmaat
Wij maken vervolgens een geheel vrijblijvende offerte.
Bij akkoord van de offerte kunnen we hem meestal binnen 1 week plaatsen en aansluiten.
Wij sluiten uw randapparatuur ook voor u aan en maken eventueel een intern netwerk voor u aan.
Wij zorgen er dan voor, dat als wij weggaan, u alles weer kan doen op de nieuwe computer, van mailen tot surfen tot uw documenten weer bewerken.
In de offerte staat e.e.a. precies omschreven.