Franks_Pc_Service
Nieuwe Installatie

Nieuwe Installatie



Soms is uw computer zo traag, zit er zoveel spyware, virussen en restanten van oude programmas in dat de enige goede oplossing een nieuwe installatie van Windows is. Voor veel mensen is dit echter ingewikkeld en dus willen wij dit graag voor u doen. Indien mogelijk maken wij een backup van al uw bestanden en instellingen.

Wat hebben wij nodig?


- Licentiecode (deze zit vaak aan de zijkant van uw computer of aan de onderkant van uw Laptop). - Driver cd (dat is een cd waar stuurprogramma's op staan zodat het moederbord, grafische kaart, geluidskaart, netwerk etc. kunnen werken)

Waar wij standaard een Backup van maken!


Voordat wij beginnen met een nieuwe installatie van Windows maken wij een backup van de volgende mappen, indien mogelijk:
- Bureaublad
- Mijn documenten
- Mijn afbeeldingen - Favorieten
- Outlook, Windows Live Mail of Windows Mail
U krijgt uw data aangeleverd op een DVD als u zelf geen externe harde schijf of USB stick heeft. Wij kunnen natuurlijk ook een externe harde schijf of USB stick leveren.

Wat wij verstaan onder een Nieuwe Installatie


Het formateren van de harde schijf. Windows installeren op de C: partitie met de laatste service pack en de laatste updates. Controleren of alle hardware goed geïnstalleerd is, Hulp op afstand en automatisch opnieuw opstarten uitzetten en uw Data terug zetten op de Pc.
Als u het wilt kunnen wij ook andere software voor u installeren.